Vivus

Vivus

 

Lainaa: 400-2010€

Lainatietoa

Ikäraja: 21 vuotta
Laina-aika: 3-30 päivää

Vivus hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: 4finance-konserni
  • Kotisivut: www.vivus.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2010
  • Käsittelyaika: 5 minuuttia

Arvostelu

  • Asiakaspalvelu
  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Vivus on nimenä tuttu monelle suomalaiselle jo vuosien takaa, ja yli miljoona on tehnyt parempaa tuttavuutta Vivusin lainapalvelun kanssa. Vivus.fi:n kautta lainaa ottaneitakin on jo ison kaupungin verran, yli 350 000 ihmistä. 4finance on reilu lainayhtiö Vivusin takana, eikä törmääminen yllättäviin vakuuksiin tai piilokuluihin ole vaarana.

Kenelle?

Oletko 20-vuotias tai sitä vanhempi, oikeustoimikelpoinen henkilö, jolla ei ole maksuhäiriömerkintää ja luottotiedot kunnossa? Onko osoitteesi Suomessa ja rahasi talletettu suomalaiselle pankkitilille? Jos vastasit jokaiseen kysymykseen kyllä, niin onneksi olkoon, saat Vivusilta mitä todennäköisimmin myöntävän lainapäätöksen!

Vivus on luotettava, nopea ja helppo tapa hakea lainaa. Ei siis muuta kuin tunnistautumaan Vivusin lainapalveluun verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella.

Mitä lainaa ja kuinka paljon?

Kun asioit Vivusilla ensimmäistä kertaa, saat luottorajaksi 400 euroa. Myöhemmin asiakkuutesi myötä luottoraja on mahdollista nostaa 2010 euroon. Ensimmäinen laina on täysin koroton ja kuluton, eli käsittelymaksuja lainasta ei tarvitse maksaa.

Vivusilla lainojen takaisinmaksuaika on aina 3–30 päivää. Halutessasi voit hakea eräpäivälle siirtoa 14 tai 30 päivää eräpäivänsiirtomaksua vastaan. Huomioithan, että lainaa myönnetään vain yksi luotto kerrallaan yhtä asiakasta kohden.

Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen Vivusilta on tehty mahdollisimman helpoksi. Lainan hakemiseen on kolme eri tapaa: Vivusin sivuilta oman profiilin kautta, matkapuhelimella Vivusin mobiilisivuilta tai puhelimitse soittamalla asiakaspalveluun. Puhelimitse hakeminen on tarkoitettu ainoastaan vanhoille asiakkaille, sillä Vivus haluaa ensin varmistaa hakijoidensa henkilöllisyyden netissä.

Sen jälkeen, kun hakemuksesi on käyty läpi ja hyväksytty Vivusilla, rahat ovat ilmoittamallasi pankkitilillä jo 15 minuutissa. Tästä poikkeuksen tekevät Ålandsbanken ja POP-Pankki, jonka tileille rahojen siirtyminen vie yhden tai kaksi pankkipäivää.

Kun uutena asiakkaana haet lainaa Vivusin sivuston kautta, saat rekisteröitymisesi jälkeen asiakasprofiilin, jonka kautta lainan hakeminen on jatkossa hyvin näppärää. Ensimmäisen nostosi jälkeen voit hakea Vivusilta seuraavaa lainaa jo 1–2 pankkipäivän kuluttua. Lisälainaa voi hakea asiakasprofiilin kautta tai puhelimitse.

Vivusin lainapalvelu on avoinna joka arkisin klo 7–23, jolloin asiakaspalvelu on valmiina vastaamaan kysymyksiisi asiakaspalveluchatissa. Lauantaisin Vivusin palveluaika on klo 10–18 ja sunnuntaisin puolestaan klo 10–14. Kysymykset saavuttavat asiantuntijat myös sähköpostitse.

Vivus
Nappaa lainaa 400-2010€
Summary
Review Date
Author Rating
41star1star1star1stargray