Vippi.fi

Vippi.fi

 

Lainaa: 100-2000€

Lainatietoa

Ikäraja: 20 vuotta
Laina-aika: 1 kk – 2 vuotta

Vippi.fi hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Tact Finance Oyj
  • Kotisivut: www.vippi.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2016
  • Käsittelyaika: 15 minuuttia

Arvostelu

  • Asiakaspalvelu
  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Rahan tarve ei lupia kysele, mutta voi itse vaikuttaa siihen, millä tavalla tuohon tarpeeseen vastaat. Lainan hakeminen on voi olla fiksua, mutta toiset lainapalvelut ovat fiksumpia kuin toiset. Vippi.fi kuuluu niihin fiksumpiin, ja se on myös fiksujen kuluttajien luonnollinen valinta; maksat vain siitä mitä käytät. Vippi.fi tarjoaa tililuottoa eli jatkuvaa luottoa. Sen taustatukena toimii Tact Finance Oyj, jonka emokonserni Tact Group on perustettu vuonna 2006. Reilussa kymmenessä vuodessa Vippi.fi on ollut satojen tuhansien suomalaisten käyttämä lainapalvelu Hangosta Utsjoelle saakka.

Kenelle?

Vippi.fi on tarkoitettu juuri sinulle, jos olet täyttänyt 20 vuotta, vakituinen osoitteesi on Suomessa ja osaat hoitaa raha-asiasi mallikelpoisesti. Tässä mallikelpoisuus tarkoittaa muun muassa sitä, että maksuhäiriömerkintöjä ei tiedoistasi löydy.

Maksukykysi, henkilötietosi ja luottokelpoisuutesi tarkistetaan. Viime kädessä lainapäätös tehdään hakemuksen perusteella, joten Vippi.fi-lainahakemus kannattaa täyttää huolellisesti.

Mitä lainaa ja kuinka paljon?

Vippi.fi sopii erityisen hyvin pieniin tai pienehköihin, mutta sitäkin äkillisempiin hankintoihin. Menikö jääkaappi rikki, tai hajosiko pesukone? Stressi on poissa hetkessä, kun arjen elintärkeät laitteet ovat nopeasti korjattavissa tai uusittavissa, vaikka vahingon sattuessa tili olisikin nollilla.

Nostosumman alaraja Vippi.fi:llä on 100 euroa ja maksimisumma 2000 euroa. Luottorajaksi tililuotolle tarjotaan riskiarvion perusteella joko 500 tai 2000 euroa. Lainan vuosikorko on alimmillaan vain 49,77 %.

Takaisinmaksun ensimmäisen eräpäivän näet heti, ja voit varautua siihen jo ennen kuin haet lainaa. Vippi.fi:n lainasopimuksilla on 14 päivän peruutusoikeus, joten niihin voi tutustua rauhassa.

Miten lainaa haetaan?

Jos osaat tyhjentää astianpesukoneen, osaat myös hakea lainaa Vippi.fi:stä. Palvelun omasta lainaliukurista voit valita haluamasi summan, minkä jälkeen sinut ohjataan sivuilla henkilöllisyyden varmennukseen. Verkkopankkitunnuksia tarvitset varmennusvaiheessa, joten ne on syytä kaivaa esille hyvissä ajoin.

Seuraavassa vaiheessa pääset täyttämään helppotajuisen lainahakemuksen, missä ei mene kuin pari minuuttia. Hakemuksia otetaan vastaan ja niitä käsitellään aamusta iltaan. Henkilökohtainen lainapäätös saapuu Vippi.fi:n mukaan viipymättä. Kun hyväksyt lainapäätöksen, voit päättää, haluatko ensimmäisen noston heti vai vähän myöhemmin pankkitilillesi. Noston voi ajoittaa 6 tai 48 tunnin päähän. Lainan saatuasi voit nostaa rahaa missä ja milloin tahansa joko tekstiviestillä tai Vippi.fi:n verkkopalvelussa.

Vippi.fi
Nappaa lainaa 100-2000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Vippi.fi
Author Rating
41star1star1star1stargray