Surimo

Surimo

 

Lainaa: 500-4000€

Lainatietoa

Ikäraja: 19 vuotta
Laina-aika: 24 tai 36 kuukautta

Surimo hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Surimo Finance Oy
  • Kotisivut: www.surimo.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2016
  • Käsittelyaika: 15 minuuttia

Arvostelu

  • Asiakaspalvelu
  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Sinivalkoinen sivusto höystettynä meneillään olevan vuodenajan väreillä vihjaa, että nyt ollaan tutulla maaperällä. Surimo Finance Oy on suomalainen rahoitusyhtiö, jonka kanssa on asioinut jo yli 50 000 ihmistä. Surimo on erikoistunut kilpailukykyisiin ja kohtuuhintaisiin luottoihin. Toiminnan vastuullisuus ja luottojen pitkäaikaisuus kuuluvat yhtiön tärkeimpiin periaatteisiin, ja se haluaa palvella niin tavallisia kuluttajia kuin ammattimaisia sijoittajiakin. Surimo pyrkii toimimaan myös läpinäkyvästi salaamatta esimerkiksi luottojensa nimelliskorkoa, todellista vuosikorkoa tai kuukausilyhennyksen määrää.

Kenelle?

Surimo haluaa suojella asiakkaitaan ylivelkaantumiselta, ja se myöntääkin luottoa sellaisille hakijoille, joiden maksukykyä yhtiön ei tarvitse epäillä. Säännölliset tulot sekä kunnossa olevat luottotiedot ovat esimerkkejä seikoista, joiden perusteella Surimo voi varmistua hakijan maksukyvystä; myös opiskelijan maksukyvyn voidaan katsoa olevan riittävän hyvä.

Edellä mainitun lisäksi lisäksi Surimo Kertaluoton saadakseen on oltava 19–72-vuotias ja on asuttava pysyvästi Suomessa, ja omat verkkopankkitunnukset tulee löytyä kotoa.

Mitä lainaa ja kuinka paljon?

Kertaluotto tarkoittaa Surimolla ihan kelpo summia. Vai miltä kuulostaisi saada parilla klikkauksella tilille 250–4000 euroa ilman vakuuksia? Yhtäkkiä kaverin lomareissuehdotuksiin ei tarvitsekaan vastata kieltävästi, ja ehkäpä se kauan haaveissa ollut keittiöremonttikin pian toteutuu. Takaisinmaksunkaan suhteen ei tarvitse stressata, sillä Surimon lainaa voi lyhentää 24 tai 36 kuukautta.

Surimo Kertaluoton todellinen vuosikorko on kuluttajansuojalain mukainen, eli se on aina 31,02–48,26 %. Todellinen vuosikorko sisältää avausmaksun, nimelliskoron ja muut toistuvat kulut. Korko on itse asiassa markkinoiden pienimpiä. Maksuvapaita kuukausiakin on mahdollista saada Surimolla jopa kuusi kappaletta.

Surimon oman Online-palvelun kautta voi reaaliajassa seurata lainan lyhennystapahtumia tai hakea korotuksia luottorajaan.

Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen noudattaa Surimolla perinteistä ja mahdollisimman lyhyttä kaavaa: valitaan summa, täytetään hakemus ja tunnistaudutaan verkkopankkitunnuksilla. Kaikki tapahtuu Surimon verkkosivujen kautta. Liitteiden perään ei Surimolta pääsääntöisesti kysellä, mutta mahdolliset palkkakuitit kannattaa kaiken varalta pitää tallessa.

Kun Surimon lainahakemus on huolellisesti täytetty ja lähetetty, sähköpostiin saapuvat välittömästi paitsi jatkomenettelyn ohjeet myös itse lainatarjous. Tämän yksinkertaisempaa lainan hakemisen prosessia ei taida heti tulla mieleen. Ongelmatilanteissa Surimon asiakaspalvelu on valmis auttamaan arkisin toimistoaikaan sähköpostilla, chatissa tai puhelimitse.

Surimo
Nappaa lainaa 500-4000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Surimo
Author Rating
41star1star1star1stargray