Suomilimiitti

suomilimiitti

 

Lainaa: 2000€

Lainatietoa

Ikäraja: 21 vuotta
Laina-aika: 1-49kk

suomilimiitti hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: J.W.-Yhtiöt Oy
  • Kotisivut: www.suomilimiitti.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2013
  • Käsittelyaika: 10 minuuttia

Arvostelu

  • Asiakaspalvelu
  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Kun haussa on täysin suomalainen laina, on luonnollinen valinta nimeltään Suomilimiitti. Se kuuluu J.W.-Yhtiöihin, jonka päämaja sijaitsee Lahdessa. Sinivalkoisen Suomilimiitin tarjoama ensilaina on nostettavissa ilman kuluja. Joustavan tililuoton luottoraja on 2000 euroa, ja nostoja voi halutessaan tehdä vaikka joka päivä, toki oman luottorajan puitteissa. Suomilimiitti on maamme suosituimpia lainapalveluja, eikä tarvitse olla salapoliisi selvittääkseen, miksi näin on.

Kenelle?

Suomilimiitti on erikoistunut lainatuotteeseen nimeltään joustava tililuotto. Luottosopimuksen saamiseksi Suomilimiitti edellyttää hakijoiltaan 21–70 vuoden ikää, Suomen kansalaisuutta ja yrityksen lainaehtojen mukaista luottokelpoisuutta. Pähkinänkuoressa Suomilimiitti vaatii siis moitteettomia luottotietoja, kuten useimmat muutkin vastuulliset lainayhtiöt. Maksuhäiriömerkintä johtaa hakemuksen hylkäämiseen.

Lisäksi hakijoilla tulee olla käytettävissään henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, matkapuhelinnumero sekä virallinen ja pysyvä osoite Suomessa.

Mitä lainaa ja kuinka paljon?

Suomilimiitin myöntämän lainan minimisumma on 10 euroa ja maksimisumma 2000 euroa. Ensimmäinen laina on kuluton 1000 euroon saakka. Tähän ei siis lisätä mitään nostokuluja. Korotonta maksuaikaa voi Suomilimiitiltä saada jopa 60 vuorokautta.

Lainan takaisinmaksu ajallaan kannattaa, sillä Suomilimiitti palkitsee tunnolliset asiakkaansa maksuvapailla ja lyhennysvapailla kuukausilla. Maksuvapaan kuukauden voi saada kaksi kertaa vuodessa ja lyhennysvapaan kuukauden neljä kertaa vuodessa. Lyhennysvapaan kuukauden aikana ainoat kulut tulevat koroista.

Miten lainaa haetaan?

Voiko lainan hakeminen enää helpompaa ollakaan, tulee ensimmäisenä mieleen Suomilimiitin sivustoa tutkaillessa. Jokainen, joka osaa suomen kieltä, osaa myös hakea joustavaa tililuottoa Suomilimiitiltä. Hakemiseen tarvitaan vain tietokone, jolla pääsee internetiin, sekä aiemmin mainitut verkkopankkitunnukset tai vaihtoehtoisesti mobiilivarmenne. Lainan hakeminen tapahtuu Suomilimiitin sivustolla olevan verkkopalvelun kautta.

Suomilimiitin verkkopalvelussa täytetään lainasopimus, mikä vie vain pari minuuttia. Pian tämän jälkeen Suomilimiitti lähettää asiakkaalle luottopäätöksestä tekstiviestin. Myöhemmin tekstiviesti on kätevä ja maksuton tapa myös hakea lainaa. Ensimmäinen kerta tapahtuu kuitenkin aina verkkopalvelun kautta, ja tällöin on mahdollista saada PIN-koodi tekstiviestillä hakemista varten.

Suomilimiitin lainapalvelun ollessa avoinna, eli joka päivä klo 8–22, rahat siirretään hakijan tilille muutamassa minuutissa luottopäätöksen valmistumisesta. Lainahakemuksen voi täyttää ja lähettää milloin tahansa. Rahat näkyvät tilillä heti, mikäli asiakkaan pankkitili on jossakin yleisimmistä pankeista. Muiden pankkien tileille rahojen saapuminen ei sekään vie kauempaa kuin yhden tai kaksi pankkipäivää.

suomilimiitti
Hae lainaa 2000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Suomilimiitti
Author Rating
41star1star1star1stargray