Rahapalvelu

Rahapalvelu

 

Lainaa: 50-4000€

Lainatietoa

Ikäraja: 19 vuotta
Laina-aika: 1-36 kuukautta

Rahapalvelu hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: IPF Digital
  • Kotisivut: www.rahapalvelu.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2017
  • Käsittelyaika: 15 minuuttia

Arvostelu

  • Asiakaspalvelu
  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Kukapa ei haluaisi rahaa ja palvelua, mielellään yhdessä ja samanaikaisesti. Voisi siis kuvitella, että Rahapalvelu on Suomeen kauan kaivattu, melko uudenkarhea laina-asiantuntija. Rahapalvelun kumppanina toimii Credit24, ja nämä kaksi ovat IPF Digital -konsernin tuotemerkkejä, jotka toimivat Suomessa. IPF Digital puolestaan on osa Lontoon pörssiin listattua konsernia nimeltään International Personal Finance Plc.

Palveltuja asiakkaita Rahapalvelulla on maassamme jo yli 700 000, ja uumoiltavaksi jää, milloin miljoonan asiakkaan raja menee rikki. Etelä-Suomen aluehallintovirasto kirjoitti vuonna 2011 nimensä lupapapereihin ja antoi Rahapalvelulle oikeuden myöntää kulutusluottoja Suomessa. Näiden tietojen perusteella Rahapalvelu on palvellut miljoonaa suomalaista ehkä jo ennen seuraavaa vuosikymmentä.

Kenelle?

Rahapalvelun luotot on tarkoitettu 19 vuotta täyttäneille, työssäkäyville Suomen kansalaisille, mutta eläkkeellä oleminenkaan ei välttämättä estä lainan saamista, koska myös eläke on säännöllistä tuloa.

Oma sähköpostiosoite ja puhelinnumero täytyy hakijalta löytyä, julkisten maksuhäiriömerkintöjen löytyminen puolestaan voi johtaa lainahakemuksen hylkäämiseen.

Mitä lainaa ja kuinka paljon?

Rahapalvelun sivuilla esitellään selkeäsanaisesti sen tarjoamat lainatuotteet ja lainasummat. Lainaa voi saada 50–4000 euroa oman tarpeen ja takaisinmaksukyvyn mukaan. Sopivan kuukausittaisen lyhennyserän voi selvittää Rahapalvelun kautta hetkessä sivuston laskurin avulla. Tyypillinen takaisinmaksuaika on 3–36 kuukautta, ja maksuvapaat kuukaudet ovat tarvittaessa sallittuja.

Tätä kirjoittaessa Rahapalvelun uuden asiakkaan etu on ensimmäinen kuukausi ilman kuluja ja korkoja. Tämänkin jälkeen syntyy kuluja vain siitä mitä nostaa.

Miten lainaa haetaan?

Harvan lainayhtiön hakuprosessi on enää tänä päivänä monimutkainen, vaan lainan hakemisesta on haluttu tehdä mahdollisimman helppoa, sujuvaa ja nopeaa. Tämän on myös Rahapalvelu pitänyt mielessään.

Aluksi palveluun kirjaudutaan henkilökohtaisilla verkkopankkitunnuksilla, minkä jälkeen pääsee täyttämään luottohakemuksen täysin maksutta. Luottopäätös luvataan antaa heti. Ja kun on aika nostaa kahisevaa omalle pankkitilille, raha vaihtaa paikkaa keskimäärin vain 15 minuutissa.

Rahapalvelu
Nappaa lainaa 50-4000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Rahapalvelu
Author Rating
51star1star1star1star1star