Pikavippilasku sähköpostiin

Pikavippi ja siitä laskun saaminen sähköpostiin on erittäin hieno palvelu, jonka pitäisi kuulua jokaisen lainayhtiön vakiovarusteisiin. On aika yllättävää, että laskun saaminen sähköpostiin ei kuitenkaan onnistu kovinkaan monessa lainayhtiössä. Monen tavallisen lainanottajan yksi suurimmista kriteereistä lainayhtiötä valittaessa on, että lasku on mahdollista saada sähköpostiin. Sähköpostia käytetään päivittäin, ja lähes kaikkien yritysten kanssa on nykyisin mahdollista olla yhteyksissä sähköpostitse. Verkkokauppojenkin laskut toimitetaan tänä päivänä sähköpostiin, joten miksi ei myös pikavippilaskua voisi saada sähköpostiin. Tähän ei luulisi olevan mitään teknisiä tai resursseihin liittyviä esteitä. Pikemminkin päinvastoin, sillä sähköinen lasku säästää aikaa, vaivaa ja hermoja kaikilta osapuolilta.

Onneksi on olemassa muutamia suosittuja ja pitkään alalla toimivia luotettavia yhtiöitä, joista onnistuu pikavippilaskun saaminen sähköpostiin.

Pikavippilasku sähköpostiin lainapaikat

Lainasumma: - +
  • Suodatus
  • Paras arvosana
  • Alin korko
  • Lainaa 18-20-vuotiaalle
  • Ilmainen ensilaina
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Monthly:
Näytä kaikki

Etkö löytänyt sopivaa lainaa? Katso lainavertailu

Näin saat laskun sähköpostiisi

Hieman lainayhtiöstä riippuen, laskutusvaihtoehto tulee valita ennen lopullista lainan hyväksymistä. Useimmiten oletuksena on valittuna perinteinen paperilasku, joten varmista, että olet valinnut sähköpostilaskun ennen lainan lopullista hyväksymistä. Jos kuitenkin otit jo lainan etkä muistanut valita sähköpostilaskua, voi laskun pyytää joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia lainayhtiölle.

Kun otat pikavipin ja valitset lasku sähköpostiin -toimituksen, laskun yleensä saa lainanajasta riippuen ensimmäisien viikkojen aikana lainan ottamisesta. Sähköpostilaskussa on joko suora linkki verkkopankkiin, jolloin laskun tietoja ei erikseen tarvitse syöttää, tai lasku voi myös olla perinteinen PDF-tiedosto, jolloin avaat vain tiedoston ja katsot laskun tiedot, ja syötät ne manuaalisesti maksulomakkeelle.

Sähköinen lasku on nykypäivää

Sähköinen lasku, oli se sitten sähköposti- tai verkkopankkilasku, on huomattavasti helpompi, nopeampi ja ympäristöystävällisempi tapa hoitaa laskut ajallaan kuin vanhanaikainen paperilasku. Monet suuret kuukausilaskuttajat hyödyntävätkin tätä palvelua jo hyvin, mutta valitettavasti pikavippiyhtiöt eivät sähköiseen laskutusmalliin ole lähteneet mukaan kovinkaan runsain joukoin.

Se, että sähköinen lasku ei pikavippiyhtiöissä ole vielä yleistynyt, saa yhtiöt näyttämään vanhanaikaisemmilta, kankeammilta ja ympäristöä vähemmän kunnioittavilta, kuin ne todellisuudessa ovat. Sähköinen lasku olisi yksi pikavippiyhtiöiden tärkeistä kilpailueduista, jota ei kannattaisi jättää hyödyntämättä. Pikavippiyhtiöiden tulisi tarttua toimeen heti, ja järjestää asia kuntoon. Asiakkaiden negatiivisia palautteita tai jopa menetyksiä ei kannata jäädä odottelemaan. Kuluttajat toivovat tämän päivän kiireisessä maailmassa yhä enemmän ja useammin helppoutta, ja koska laskuja tulee heille paljon, yksikin paperinen lasku voi olla liikaa. Sähköinen lasku on siis paitsi nykypäivää myös osa ystävällistä asiakaspalvelua.

Edut sähköisessä maksamisessa

Kun haetaan pikavippi, josta lasku tulee sähköpostiin, on hyötyjä monenlaisia:

  1. Laskun voi maksaa suoraan näppärästi verkkopankista, ja tarvittavat tiedot viitenumeroineen saa kopioitua suoraan laskusta, jolloin virheiden todennäköisyys on pieni.
  2. Perheesi tai ystäväsi eivät näe epämiellyttäviä laskuja lainayhtiöiltä.
  3. Sähköinen lasku auttaa pitämään työpöydän järjestyksessä, kun se ei täyty paperisista laskuista, jotka menevät helposti hukkaan ja keräävät pölyä.
  4. Laskulle voi tehdä automaattisen veloituksen eräpäivänä. Tällä varmistetaan, että lasku menee maksuun ajallaan eikä ylimääräisiä kuluja pääse syntymään.

Pikavippilasku sähköpostiin – haittoja

Kun monet lainayhtiöt eivät ole ottaneet tätä ominaisuutta käyttöön, tulee varmasti mieleen, että onko tässä jokin varjopuoli. Lainaanopeasti.net ei löytänyt yhtään järkevää huonoa puolta, joka sähköpostilaskussa voisi olla. Tietokone ja internet voivat joskus aiheuttaa pieniä ongelmia, mutta yleensä ongelmat ovat hyvin lyhytaikaisia ja laskun maksaminen onnistuu jo hetken kuluttua. Laskun unohtamisen voi ennaltaehkäistä niin, että maksaa sen heti saatuaan tai kirjaa eräpäivän kalenteriin.

Ehkä kysymyksessä ovat enemmänkin vaadittavat toimenpiteet, mitä lainayhtiöt joutuvat tekemään sähköpostilaskuominaisuuden avaamiseksi. Nämä toimenpiteet voivat viedä aikaa, mutta oikein tehtynä lopputulos palkitsee niin asiakkaat kuin pikavippiyhtiötkin aikanaan.

Pikaluotto
Lainaa heti tilille 50-4000€