Ostosraha

Ostosraha

 

Lainaa: 400-10 000€

Lainatietoa

Ikäraja: 20 vuotta
Laina-aika: 1-5 vuotta

Ostosraha hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: OPR-Vakuus Oy
  • Kotisivut: www.ostosraha.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2013
  • Käsittelyaika: 10 minuuttia

Arvostelu

  • Asiakaspalvelu
  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Raha pitää siitä, että sitä käytetään. Se ei pidä tilillä makoilusta. Tämän tietää myös Ostosraha, Suomen nopeimpiin kuuluva nettilainantarjoaja. Se on myös yksi maamme suosituimmista lainapalveluista. Ostosrahan emokonserni, OPR-Vakuus on perustettu vuonna 2015. Sillä on kokemusta yli miljoonasta lainasta. Asiakasmääräkin on komeissa lukemissa: yli 350 000 suomalaista on jo luottanut Ostosrahan palveluihin eikä ihme, sillä onhan yrityksen toiminnan taustalla perisuomalaisia arvoja, kuten esimerkiksi asiakastyytyväisyys, rehellisyys ja luotettavuus.

Ostosraha uskoo myös asiakkaidensa luotettavuuteen, sillä se myöntää lainaa ilman vakuuksia tai takauksia.

Kenelle?

Voit hakea Ostosrahalta kulutusluottoa, jos olet 20–75-vuotiaille Suomessa vakituisesti asuva Suomen kansalainen, luottotietosi ovat moitteettomat ja olet hoitanut raha-asiasi muutenkin hyvin. Ostorahan lainan hakemista varten tarvitset käytössä olevan sähköpostiosoitteen, verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen sekä matkapuhelinliittymän. Myös prepaid-liittymä kelpaa.

Mitä lainaa ja kuinka paljon?

Vanhoille asiakkailleen Ostosraha myöntää lainaa peräti 10 000 euroa, uusille asiakkailleen puolestaan 400–5000 euroa. 20-vuotiaille voidaan myöntää 400 euron lainoja, kun taas yli 21-vuotiailla 5000 euroa on jo mahdollinen lainasumma.

Luoton myöntämisestä peritään pieni avausmaksu, ja siitä sekä muista ehdoista hintoineen löytyy lisätietoa Ostosrahan selkeältä sivustolta. Siellä kerrotaan muun muassa, että lainojen todellinen vuosikorko on enintään 49,93 %. Lyhennysvapaita kuukausia voi Ostosrahalta saada 1–3 kuukauden verran. Lainan takaisinmaksu suoritetaan 12–72 kuukauden aikana.

Ostosrahan etusivun lainalaskurin avulla näet lainan todelliset kulut ja saat siis helposti selville sen, minkä verran sinun kannattaa ottaa lainaa. Tarvittaessa voit neuvotella eräpäivän siirtämisestä tai laskun loppusumman jakamisesta useampaan erään.

Miten laina haetaan?

Ostosrahalta laina on haettavissa sähköisesti suoraan palvelun verkkosivujen kautta. Verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta tarvitaan ensimmäisen sisäänkirjautumisen aikana. Ostosrahan lainaa tulisi hakea paikassa, jossa internetyhteyden käyttö onnistuu turvallisesti.

Aluksi Ostosraha.fi:ssä valitaan lainasumma ja maksuaika, minkä jälkeen lainahakemuksen pääsee täyttämään. Mahdollinen lainan korotus onnistuu samalla sivustolla. Laskun lainasta saa halutessaan kätevästi NetPosti-palveluun tai sähköpostiin. Niin ikään e-lasku- ja paperilasku ovat mahdollisia. Laskutusmaksuja Ostosraha ei veloita lainkaan.

Hakemuksen lähdettyä matkaan on vuorossa lainapäätös, jonka saa usein jo alle 15 minuutissa. Lainoja käsitellään maanantaista sunnuntaihin klo 8–22. Puhelinpalvelu on auki päivittäin klo 9–18, ja sähköposti Ostosrahalle kulkee tietenkin milloin tahansa.

Ostosraha
Nappaa lainaa 400-10 000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Ostosraha
Author Rating
51star1star1star1star1star