Lainasto

lainasto

 

Lainaa: 100-5000€

Lainatietoa

Ikäraja: 18 vuotta
Laina-aika: 12-36kk

Lainasto hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: GF Money
  • Kotisivut: www.lainasto.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2011
  • Käsittelyaika: 10 minuuttia

Arvostelu

  • Asiakaspalvelu
  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Arjen tuttuja paikkoja ovat esimerkiksi kirjasto ja varasto… Vaan toisin kuin Lainasto, niistä ei välttämättä saa rahoitusta elämän äkillisiin kuluihin. Vuonna 2011 perustettu Lainasto Oy tarjoaa luotettavia ja vaivattomia rahoitusratkaisuja Suomessa ja suomalaisille, ilman vakuuksia tai takaajia. Lainaston toiminta on siis sataprosenttisesti kotimaista. Yritys on osa GF Money -konsernia, ja sen palveluihin kuuluvat yritysrahoituspalvelut ja monipuoliset kuluttajaluotot. Lainastosta saa lainaa jopa kolmen vuoden takaisinmaksuajalla, ja sen välityksellä voi myös sijoittaa. Ei hallintopalkkioita, ja vuodessa on mahdollista saada peräti seitsemän prosentin vuosituotto – Lainasto lupaa, että varoillensa saa tasaisen tuoton Korkeatuottoinen.fi-sijoituspalvelun kautta.

Kenelle?

Lainasto kartoittaa hakijoiden kokonaistilanteen huolellisesti, mutta muutama perusedellytys kannattaa huomioida, ennen kuin lähtee hakemaan lainaa.

Saadaksesi Lainastolta myönteisen lainapäätöksen sinun tulee ensinnäkin olla 18-vuotias tai vanhempi, ja olet hoitanut raha-asiasi vailla moitteita tai maksuhäiriömerkintöjä. Lisäksi sinulla on mielellään säännölliset tulot, asut vakituisesti Suomessa, ja käytettävissäsi on henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne sekä suomalainen pankkitili.

Jos tarvitset lainaa vain pienen summan, ei mahdollisen työttömyyden takia kannata jättää lainaa hakematta, sillä nykyään myös työtön voi saada lainaa. Jos sinulla kuitenkin on päällekkäisiä lainoja tai olet ylivelkaantunut, on varsin todennäköistä ettei Lainasto voi hyväksyä lainahakemustasi.

Mitä lainaa ja kuinka paljon?

Lainastolta saat pikalainaa, joustoluottoa ja kulutusluottoa mihin tilanteeseen tahansa. Näistä joustoluotto on suosituin palvelu.

Pikalaina on suuruudeltaan 100–400 euroa, ja sitä voi luonnehtia perinteiseksi kertaluontoiseksi vipiksi. Se maksetaan takaisin 12 kuukaudessa, 6 maksuerässä. Lainaston pikalaina toimii parhaiten nopeana apuna arjen pieniin yllätyksiin.

Lainaston joustoluotto on 100–3000 euron laina, jossa on nimensä mukaisesti joustava luottoraja. Kuukausierät ovat kooltaan 50–220 euroa. Joustoluotto on niin helppo laina, että rahat saa tilille parilla klikkauksella.

Jos taas suunnitelmissa on keskikokoisia ja arjen harkittuja hankintoja, lienee Lainaston kulutusluotto paras ratkaisu. Sitä voi saada 2000–5000 euroa, ja lainan takaisinmaksun saa hoitaa rauhassa, jopa kolmessa vuodessa.

Miten lainaa haetaan?

Lainaston lainojen hakeminen on sujuvaa ja helppoa. Sinun tarvitsee vain kirjautua verkkopankkitunnuksillasi turvallisesti SSL-suojattuun lainapalveluun sisään, minkä jälkeen henkilöllisyytesi varmistetaan. Sitten syötät palveluun yhteys- ja taloustietosi. Ennen hakemuksen lähettämistä palvelussa voi vielä liittää mukaan tai vahvistaa omat tulotietonsa.

Kun lainasopimuksesi on voimassa, voit jatkossa nostaa lainaa kätevästi kirjautumalla omille sivuillesi tai perinteisellä tekstiviestillä. Lainastossa pystyt myös valitsemaan, haluatko laskun paperisena kotiin vai suoraan sähköpostiin.

Mahdollisissa kysymyksissä on käytettävissä Lainaston asiakaspalvelu aamusta iltaan. Palvelukanavia ovat puhelin, sähköposti ja chat-yhteys.

lainasto
Hae lainaa 100-5000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Lainasto
Author Rating
41star1star1star1stargray