Laina.fi

Laina.fi

Lainaa: 100-5000€

Lainatietoa

Ikäraja: 20 vuotta
Laina-aika: 3-52 kuukautta

Laina.fi hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: DFC Nordic Oy
  • Kotisivut: www.laina.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2015
  • Käsittelyaika: 5 minuuttia

Arvostelu

  • Asiakaspalvelu
  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Kun haussa on laina, mikä olisikaan suomalaiselle luonnollisempi valinta kuin Laina.fi. Palvelun päätuotteita ovat käyttölaina ja kertalaina, jotka ovat helpottaneet jo yli 400 000 suomalaisen arkea. Laina.fi:n käyttölainan avulla arkielämän yllättävät taloudelliset esteet voi vaivatta ylittää, ja kertalaina on parhaimmillaan kertaluontoisissa hankinnoissa. Koskaan ei voi tietää, milloin pesukone pesee viimeiset pyykkinsä, mutta onneksi Laina.fi on heti valmiina auttamaan uuden koneen rahoittamisessa.

Kenelle?

Laina.fi:n palvelut on tarkoitettu 20–75-vuotiaille luottokelpoisille henkilöille, joilla on vakituinen osoite Suomessa, ja jotka ovat hoitaneet talousasiansa mallikkaasti. Lainaa saadakseen hakijalta edellytetään, että hänellä ei ole maksuhäiriöitä, ja hänen takaisinmaksukykynsä on oltava riittävän hyvä. Hakemiseen tarvitaan verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, joiden kautta hakijan henkilöllisyys voidaan varmentaa.

Mitä lainaa ja kuinka paljon?

Laina.fi:n käyttölainan ansiosta 50 euron taksivelka kaverille on kuitattu nopeasti, tai jopa 50 000 euron käsiraha asunnosta vie lähemmäksi unelmien lukaalia. Laina.fi:n käyttölaina toimii joustoluoton tavoin, ja sen korkoa tarvitsee maksaa vain nostetusta luotosta. Käyttölainaan ei vaadita erityisen vahvaa takaisinmaksukykyä, sillä lainanlyhennyksen minimi on kuukausittain vain 50 euroa tai 10 %. Perinteisiä korkeakorkoisia pikavippejä ei Laina.fi:n valikoimasta enää löydy, sillä niiden korvaajaksi saatiin Fiksu Käyttölaina. Tämä on pikavippejä riskittömämpi, luotettavampi, läpinäkyvämpi ja joustavampi tapa rahoittaa arjen juoksevia menoja.

Laina.fi:n toista päätuotetta, kertalainaa, voi kulutusluotoksikin kutsua, ja suuruudeltaan se on 600–3500 euroa. Kertalainan piilokuluttomat tasaerät maksetaan pois 12–24 kuukauden aikana.

Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen on yksinkertaista, ja koko prosessi hoituu Laina.fi-sivuston kautta. Aluksi valitset vain haluamasi tuotteen sekä luoton määrän. Seuraavaksi etenet henkilöllisyyden varmentamisen vaiheeseen, jonka jälkeen täytettävänäsi on Laina.fi:n lyhyt ja selkeä hakemus. Kun olet vielä hyväksynyt palvelun ehdot, hakemuksesi on valmis käsiteltäväksi.

Mikäli Laina.fi:n asiakaspalvelu on lainaa hakiessasi avoinna, saat alustavan lainapäätöksen viipymättä. Nopeimman mahdollisen palvelun saadaksesi sinun kannattaa tehdä lainahakemus arkisin klo 7–22 ja viikonloppuisin klo 9–21. Varauduthan toimittamaan Laina.fi:lle vaaditun liitteen, esimerkiksi viimeisimmän palkkatositteesi. Mitä nopeammin liite pääsee käsittelyyn, sitä nopeammin rahat ovat pankkitilillä. Vikkelimmin rahat ilmestyvät Nordean, Danske Bankin, Osuuspankin, Säästöpankin, Aktian, Ålandsbankenin, Handelsbankenin, LähiTapiolan, S-Pankin tai Paikallisosuuspankkien tileille.

Laina
Nappaa lainaa 1000-5000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Laina.fi
Author Rating
41star1star1star1stargray