Ilmainen laina

Jos tarvitset pienen summan rahaa nopeasti, kannattaa hyödyntää tarjoukset, joissa lainayhtiöt tarjoavat ensimmäisen lainan ilman minkäänlaisia kuluja tai korkoa. Eli täysin ilmaisen lainan!

Kyseiset ensilainatarjoukset ovat useimmiten voimassa vain uusille asiakkaille, mutta tästä huolimatta kuluton ja koroton ensilaina on loistava tarjous, joka kannattaa hyödyntää. Voit hakea esimerkiksi 400 euroa lainaa 30 päivän maksuajalla, ja maksat lainasummasta tarkalleen saman verran takaisin.

Kuluton ja koroton ensimmäinen laina on lainayhtiöille hyvä keino houkutella uusia asiakkaita, mutta myös asiakkaat hyötyvät. Heille on luvassa ilmaista rahaa, minkä jo tiedämmekin. Tämän lisäksi heillä on mahdollisuus saada tulevaisuudessa helpommin ja enemmän lainaa samasta yhtiöstä, kunhan he vain hoitavat raha-asiansa mallikkaasti. Kaikki lähtee siitä, että maksaa lainan ajoissa takaisin.

Ilmaista lainaa tarjous:

Ferratum
Ilmaista lainaa jopa 20000€

Haluatko vertailla kaikki 100 – 50 000 € lainat? Katso lainavertailu

Muutama vinkki ilmaisen lainan hakemiseen

Vaikka koroton laina on loistava mahdollisuus, kannattaa muistaa, että se on myös laina, joka täytyy maksaa takaisin. Joten kun päätät hakea lainaa, varmista, että pystyt maksamaan hakemasi summan takaisin sille määrätyssä ajassa. Huvikseen tai kavereiden painostuksesta emme suosittele ottamaan lainaa.

Usein takaisinmaksuaika on jotakin kahdesta viikosta jopa kahteen kuukauteen. Jos et pysty hoitamaan lainaa ajoissa, tulee tästä heti ylimääräisiä kuluja, ja näinpä ilmainen laina voi muuttua hyvinkin kalliiksi.

Yksi suosituimmista lainasummista on 200 euroa. Se riittää monenlaiseen äkilliseen tarpeeseen ja on suhteellisen helppo maksaa takaisin.

Jos arvelet, että et pysty maksamaan korotonta pikavippiä kokonaan pois eräpäivään mennessä, peli ei vielä ole menetetty. Osa lainayhtiöistä tarjoaa mahdollisuutta osittaiseen takaisinmaksuun. Tällöin laina jatkuu eräpäivän jälkeen automaattisesti joustoluoton muodossa. Joustoluottoa voi lyhentää tietyissä minimierissä, jotka lainapalvelu on ilmoittanut. Mahdollisuus muuttaa takaisinmaksusuunnitelmaa maksukykynsä mukaan kuuluu ehdottomasti joustoluoton hyviin puoliin. Huomioithan kuitenkin, että korkokulut alkavat juosta lainatarjousajan päätyttyä.

Olet ehkä kuullut tarinoita maksuvaikeuksiin joutuneista pikalainan ottajista. Tällaiset tarinat kannattanee ottaa todesta, kunhan samalla muistaa, että vain murto-osalla lainaa ottaneista on maksuvaikeuksia. Usein maksuvaikeudet johtuvat monista eri tekijöistä, joihin liittyy lyhytnäköistä ja harkitsematonta rahankäyttöä. Esimerkiksi palkkapäivänä ei enää olekaan varaa lyhentää lainaa, kun tili on tyhjennetty muiden juoksevien menojen takia. Tai ehkä ensilaina on otettu vanhan lainan maksuun, mikä ei missään nimessä ole suositeltava tapa toimia. Sinun ei tarvitse toimia harkitsemattomasti tai vastuuttomasti, vaan voit liittyä mallikelpoisten pikalainan ottajien joukkoon.

Mallikelpoisena pikalainan ottajana muistathan myös lukea lainan sopimusehdot, joissa on selvitetty vielä tarkemmin ensilainan vaatimukset, takaisinmaksuajat, korot ja kulut. Tämä on kaikkien sopimusten suhteen ohje numero yksi, joten sopimusehtoihin ja muihin seikkoihin perehtymiseen on tarpeen ottaa hieman aikaa.

Miten ilmainen laina haetaan

Kun olet päättänyt hakea ensimmäistä lainaa ilman kuluja ja korkoa, lainayhtiöiden ja -palvelujen vertailemisesta on hyvä lähteä liikkeelle. Jotkin lainayhtiöt tarjoavat juuri sinulle sopivia lainapalveluja, toiset taas voivat sopia sinulle tulevaisuudessa paremmin. Muun muassa hakemasi lainan määrä ja korot vaikuttavat valintaan.

Vertailun ja päätöksenteon jälkeen kaikki muuttuu helpommaksi. Klikkailet vain itsesi sopivan lainayhtiön sivuille ja valitset sieltä lainahakemuksen. Tämän voit tehdä milloin tahansa, aukioloajoista ei tarvitse välittää. Lainahakemukseen syötetään haluttu lainasumma ja tarvittavat henkilötiedot. Verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta tarvitaan tässä vaiheessa henkilöllisyyden varmentamiseen.

Kun haet lainaa asiakaspalvelun aukioloaikoina, hakemusta käsitellään vain hetken aikaa, ja pian saatkin jo lainapäätöksen. Rahat näkyvät tililläsi heti, jos se sijaitsee jossakin yleisimmistä suomalaisista pankeista. Sitten voitkin jo lähteä tekemään ensimmäistä hankintaasi murehtimatta lainan kuluja tai korkoa.

Ferratum
Ilmaista lainaa jopa 2000€