Ferratum

Ferratum

Lainaa: 50-2000€

Lainatietoa

Ikäraja: 21 vuotta
Laina-aika: 3kk-2v

Ferratum hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Ferratum Finland Oy
  • Kotisivut: www.ferratum.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2010
  • Käsittelyaika: 5 minuuttia

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Kukaan ei kaipaa elämäänsä vaikeuksia – ei varsinkaan taloudellisia vaikeuksia. Toisinaan voi tarkankin euron vartija kuitenkin löytää itsensä tilanteesta, jossa esimerkiksi auto hajoaa, mutta edes huoltoon ei ole varaa. Onneksi apua hetkellisiin taloudellisiin saa luotettavilta rahoitusyhtiöiltä kuten Ferratumilta.

Ferratum Finland Oy on, kuten nimikin kertoo, suomalainen yhtiö. Se toimii jo yli 20 maassa. Ferratumin asiakaspalvelun asiantuntijat suhtautuvat jokaiseen asiakkaaseensa yksilönä, jolla on omat tarpeensa lainamäärän, maksuajan ja muiden seikkojen suhteen. Tällainen toiminta yhdessä läpinäkyvyyden kanssa tekevät Ferratumista rahoitusyhtiön, jonka palveluihin turvautuu mielellään myös jatkossa.

Kenelle?

Ferratumin asiakkaaksi päästäkseen ei tarvitse olla punaisella matolla astellut julkisuuden henkilö, mutta muutaman pienen ehdon tulee täyttyä. Ferratumin lainapalvelut on tarkoitettu 20 vuotta täyttäneille, Suomessa vakituisesti asuville aikuisille, joilla on luottotiedot ja talousasiat kunnossa. Hakijalla täytyy olla toimiva sähköpostiosoite ja luonnollisesti myös käytössä oleva matkapuhelinliittymä. Unohtaa ei pidä myöskään henkilökohtaista pankkitiliä ja verkkopankkitunnuksia.

Huomioithan, että Ferratumin Plus-lainassa ikäraja on korkeampi. Plus-lainaa saadaksesi sinulla täytyy olla ikää vähintään 25 vuotta. Plus-laina on kertalaina, jota asiakas pääsee itse räätälöimään.

Mitä lainaa ja kuinka paljon?

Ferratumin lainatuotteita ovat Joustava-luotto, Koroton-pikavippi, Plus-laina ja Prime-laina. Joustava-luottotilin voit avata ilmaiseksi, ilman pelkoa tilinhoitomaksuista, ja voi nostaa lainaa jopa 2000 euroa.

Ferratumin Koroton-pikavippi on omiaan pieneen lainantarpeeseen: lainasummat ovat 50–300 euroa, ilman korkomaksuja, muita yllättäviä kuluja tai sitoutumisedellytyksiä.

Ferratumin Plus-lainan ansiosta voit pitää vaikka parin kuukauden sapattivapaan, sillä sen tarjoama lainasumma on 2050–5000 euroa. Plus-lainan takaisinmaksussa ei tarvitse kiirehtiä: maksuajaksi voi valita 12, 24 tai 36 kuukautta.

Ferratumin Prime-laina puolestaan on tämän rahoitusyhtiön suurin laina, 3000 – 20 000 euroa. Takaisinmaksuaika joustaa runsaasti aina yhdestä vuodesta 10 vuoteen saakka.

Miten lainaa haetaan?

Kun haet lainaa Ferratumilta, sinun ei tarvitse miettiä, missä silloin olet tai paljonko kello on, kunhan käytettävissäsi on internetyhteys. Otat vain tietokoneen, älypuhelimen tai tabletin hyppysiisi, ja surffailet Ferratumin sivuille. Jos haet Joustava-luottoa, voit asioida myös Ferratumin mobiilisovelluksen kautta.

Kun näet edessäsi Ferratumin sivut, Kirjaudu-kohdasta pääset rekisteröitymään ja tunnistautumaan palveluun. Kunhan henkilöllisyytesi on varmennettu, pääset täyttämään helpon ja nopean lainahakemuksen. Kun lainahakemus on hyväksytty, rahat ilmestyvät yleisimpien pankkien tileille muutamassa minuutissa. Ferratumin usia asiakkaita rajoittaa ainoastaan kellonaika 7–23, jonka ulkopuolella rahoja saa vielä hieman odottaa. Joustava-luottoa aiemmin saaneet nykyiset asiakkaat puolestaan voivat tehdä nostoja mihin vuorokauden aikaan tahansa. Ferratumin asiakaspalvelu on kaikkien asiakkaidensa käytettävissä vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.

Ferratum
Nappaa lainaa 50-2000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Ferratum
Author Rating
41star1star1star1stargray