Everyday.fi

everyday

 

Lainaa: 50-2000€

Lainatietoa

Ikäraja: 21 vuotta
Laina-aika: Joustava

everyday hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: OPR-Vakuus Oy
  • Kotisivut: www.everyday.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2011
  • Käsittelyaika: 15 minuuttia

Arvostelu

  • Asiakaspalvelu
  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Raha on osa elämää, tammikuusta joulukuuhun ja maanantaista sunnuntaihin. Everyday.fi on lainapalvelu, jonka nimi ei siis ole sattuman sanelemaa. Everyday kuuluu OPR-Vakuus-rahoitusyhtiöön, joka on kasvava, vakavarainen ja suomalaisomisteinen. Yhtiö on alansa johtava toimija, joka otti ensiaskeleensa jo vuonna 2005. Everydayn lisäksi OPR-Vakuuden muita tuotteita ovat mm. Ostosraha.fi, Yritysluotto.fi sekä ulkomailla EverydayPlus. Yhtiöllä on toimistoja paitsi Helsingissä myös eri puolilla Eurooppaa. Jatkuvaa tililuottoa, jolla ei ole määriteltyä takaisinmaksuaikaa, on näin ollen tarjolla miljoonille kuluttajille Tukholmasta Prahaan saakka. Everyday on nappivalinta 50–2000 euron pikaiseen tarpeeseen.

Kenelle?

Everydayn tili- eli joustoluottoa voivat saada 21–75-vuotiaat henkilöt, joiden takaisinmaksu- ja taloudenhallintakykyyn voidaan luottaa. Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne on syytä kaivaa esille palveluun ensimmäistä kertaa rekisteröityessään, jotta hakijan henkilöllisyys voidaan varmentaa.

Mitä lainaa ja kuinka paljon?

Everyday.fi ei yritä tyrkyttää sinulle lainaa enempää kuin todella tarvitset. Saat vapaaseen käyttöösi 2000 euron luottorajan ilman kiinteää kuukausi- tai vuosimaksua taikka piileviä kuluja. Tai jos tarvitsetkin vain 20 euroa, on niinkin pieni summa mahdollista nostaa. Everydayllä voit myös maksaa verkko-ostoksia kertaluontoisesti tai luotolla osissa yli 6000 verkkokaupassa. Osamaksun keskimääräinen maksuaika on 45 vuorokautta.

Everyday-joustoluottosopimuksen tekeminen ei maksa mitään, ainoastaan käytöstä peritään pienenpientä maksua. Joustoluoton nostoprovisio on 15 % ja kuukausikorko 5 %. Konkreettista luottokorttia ei tarvita, sillä Everydayn joustoluotto on tililuotto, joka toimii luottokortin tavoin matkapuhelimessa.

Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen, myös Everydayllä, on nykyään helpompaa kuin koskaan. Kaiken voi tehdä vaikka omalta kotisohvalta käsin; toimiva nettiyhteys tietokoneineen on ainoa mitä tarvitaan. Jatkossa lainan hakeminen onnistuu myös Everydayn mobiilisovelluksen kautta. Tietoturvallisuus on varmistettu tehokkaalla SSL-suojauksella.

Everyday-luoton hakemisessa on vain kolme vaihetta. Ensin täytät Everydayn sivuilla lyhyen luottohakemuksen, minkä jälkeen voit vaikka keittää kahvit, ja jo 15 minuutin kuluttua saat luottopäätöksen. Voit hakea Everyday-joustoluottoa milloin tahansa. Hakemuksia käsitellään joka päivä aamukahdeksasta iltakymmeneen. Rahat ovat nopeasti nostettavissa verkkopalvelussa tai tekstiviestillä.

Everydayn asiakaspalvelu on olemassa sinua ja mahdollisia kysymyksiäsi varten. Voit ottaa asiantuntijoihin yhteyttä itsellesi parhaiten sopivalla tavalla joko puhelimitse, sähköpostitse tai chat-yhteyden kautta.

everyday
Hae lainaa 50-2000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Everyday
Author Rating
41star1star1star1stargray