Eurovippi

Eurovippi

Lainaa: 20-2250€

Lainatietoa

Ikäraja: 18 vuotta
Laina-aika: 14-90 vuorokautta

Eurovippi hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Suomen rahoitusyhtiö Oy
  • Kotisivut: www.eurovippi.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2017
  • Käsittelyaika: 15 minuuttia

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Kun lainaa saa yhdellä klikkauksella, helpottuu lainayhtiön valinta huomattavasti. Eurovippi tarjoaa lainaa markkinoiden nopeimpien, mukavimpien ja turvallisimpien kärkijoukossa. Kyseessä on kokenut yhtiö, joka tekee yhteistyötä maamme suurimpien pankkien kanssa. Eurovipillä laskun saa halutessaan sähköpostiin, ja muutoinkin anonymiteetistä pidetään hyvää huolta. Edullisuus ja luottamuksellisuus kulkevat Eurovipillä luontevasti rinnakkain. Tähän kun yhdistää vielä nopeuden, ei lainantarjoajalta paljon enempää voi toivoa.

Kenelle?

Suomen kansalaisuus, vähintään 18 vuoden ikä, verkkopankkitunnukset ja henkilökohtainen matkapuhelinliittymä – näin lyhyt on Eurovipin hakijaseulan vaatimuslista. Vakuudet ja takaajat eivät kuulu tämän lainapalvelun vaatimuslistalle, mikä on merkittävä etu varsinkin akuutissa rahantarpeessa.

Mitä lainaa ja kuinka paljon?

Eurovippi lainaa rahaa 20–2250 euroa mihin tarpeisiin tahansa. Pikavippi erääntyy lainasummasta riippuen 14, 30, 60 tai 90 päivän kuluttua lainapäätöksen saamisesta. Kyseessä on jatkuvan luoton limiitti, joka on sovitun luottorajan sisällä asiakkaan jatkuvassa käytössä.

Eurovippi ei kiusaa utelevilla kysymyksillä, piilokuluilla tai millään muullakaan. Yhtiö ilahduttaa avoimuudellaan: etusivun lainalaskurilla voi jo ennen hakemista tarkistaa kunkin lainasumman kokonaisukulut, vuosikoron (49 %) sekä välityspakkion määrän. Lainan nostopalkkio on 30 % lainasummasta.

Miten lainaa haetaan?

Kello voi olla vaikka kaksi yöllä ja viikonpäivä sunnuntai, sillä Eurovipiltä voi hakea lainaa milloin vain. Hakuväylänä toimii Eurovipin helppokäyttöinen itsepalveluportaali, tai vanha kunnon tekstiviesti on myös näppärä, jos on hakenut yhtiöltä aiemminkin lainaa. Tekstiviestillä hakemiseen tarvitaan vain henkilökohtainen PIN-koodi.

Vastuullisten yritysten tavoin Eurovippi noudattaa laissa asetettua lainojen maksuaikaa, joka on klo 7–23. Parhaat päätökset tehdään päivisin, myös lainojen osalta. Eurovippi ei kuitenkaan koettele kärsimättömienkään hermoja, sillä myönteisen lainapäätöksen jälkeen rahat siirtyvät hakijan pankkitilille jopa 15 minuutissa. Hakijan tulee vielä toimittaa Eurovipille vahvistusviesti, ja haaveilu vaikkapa rantalomasta voi alkaa.

Eurovippi itse on notkea ja nopea; ainoastaan pankkienvälinen tiedonsiirto voi aiheuttaa viivettä parin päivän verran. Eurovippi on myös palveleva, sillä asiakaspalveluun voi ottaa yhteyttä puhelimitse arkisin klo 9–15 tai sähköpostitse maksutta milloin vain. Luotonantaja on Suomen Rahoitusyhtiö Oy, Helsinki.

Eurovippi
Lainaa: 20-2250€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Eurovippi
Author Rating
41star1star1star1stargray