Ege

Ege

 

Lainaa: 100-2800€

Lainatietoa

Ikäraja: 20 vuotta
Laina-aika: 6-60 kuukautta

Ege hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Ege Finance Oy,
  • Kotisivut: www.ege.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2009
  • Käsittelyaika: 30 minuuttia

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Kirjoittipa tämän lainantarjoajan nimen etu- tai takaperin, kyseessä on yksi euron rakkaista lempinimistä eli Ege. Tämä yritys on osa Ege Finance Oy:tä ja toiminut Suomessa vuodesta 2009 saakka. Egen menestykseen rahoitusmarkkinoilla ovat vaikuttaneet muun muassa laadukas asiakaspalvelu sekä tarjoukset ja kampanjat, joilla Egen kanta-asiakkaita on hemmoteltu säännöllisesti. Aivan kuten näillä näkymin eurokin Suomeen, on Ege tullut markkinoille jäädäkseen.

Kenelle?

Egen rahoituspalvelut on tarkoitettu sellaisille 20–70-vuotiaille henkilöille, jotka ovat hoitaneet raha-asiansa kunnollisesti ilman maksuhäiriömerkintöjä tai vanhoja keskeneräisiä luottoja.

Säännölliset tulot on oltava, kuten myös henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset; takaajia tai vakuuksia puolestaan ei Egen asiakkailta edellytetä.

Mitä lainaa ja kuinka paljon?

Egen tuotteita ovat pikavippi, pikalaina, vippi ja pikaluotto. Lainat ovat kooltaan 100–800 euroa ja suurimmillaan 1000–2800 euroa. Egen sivustolta löytyvän laskurin avulla voi selvittää jo ennen lainan hakemista ensimmäisen lyhennyserän vähimmäismäärän sekä kunkin lainasumman nostopalkkion.

Tärkeitä Egen lainoihin liittyviä tietoja löytyy myös sivuston takaisinmaksutaulukosta ja hinnastosta. Taulukosta voi tarkistaa esimerkiksi pääoman määrän ja lainan todellisen vuosikoron.

Kanta-asiakkailleen Ege tarjoaa erityishuomiota ja eksklusiivisia etuja. Egen uusien tuotteiden suunnittelussa huomioidaan erityisesti kanta-asiakkaiden tarpeet, ja he saavat tietää uutuuksista ensimmäisten joukossa. Mitä moitteettomampi on asiakkaan taloudellinen tausta, sitä enemmän hän saa joustoa tulevaisuudessa. Ege voi tarjota kanta-asiakkailleen esimerkiksi tavallista pidempää maksutonta laina-aikaa.

Miten lainaa haetaan?

Egen lainanhakuprosessi on erittäin lyhyt ja yksinkertainen. Ensimmäinen vaihe on nettihakemuksen täyttäminen. Egen laina-asiantuntija tarkistaa hakijan tiedot välittömästi ja ilmoittaa lainapäätöksestä hakijalle tekstiviestillä. Tämän jälkeen, enintään noin kahden pankkipäivän kuluttua, rahat näkyvät hakijan pankkitilillä.

Lasku lainan takaisinmaksua varten saapuu asiakkaalle sähköpostitse vuorokauden kuluessa siitä, kun myönteinen lainapäätös on annettu. Laskut näkyvät myös Egen itsepalvelussa.

Mikäli rahat on saatava nyt eikä huomenna, Ege tarjoaa Ekspress-palvelun. Sen tilaamalla rahat on mahdollista saada tilille 30 minuutin sisällä.

Ege Finance Oy:n asiakaspalvelu on tavoitettavissa arkisin puhelimitse klo 9–17. Viikonloppuisin asiakaspalvelu on suljettu, mutta sähköposti kulkee Egelle milloin tahansa. Viesteihin vastataan asiakaspalvelun aukioloaikoina.

Ege
Lainaa: 100-2800€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Ege
Author Rating
41star1star1star1stargray