Easycredit

Easycredit

Lainaa: 100-5000€

 

Lainatietoa

Ikäraja: 20 vuotta
Laina-aika: 12-98 kuukautta

Easycredit hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Easycredit
  • Kotisivut: www.easycredit.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2006
  • Käsittelyaika: 15 minuuttia

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Helppous ja luotettavuus ovat tämän päivän lainan tärkeimpiä ominaisuuksia, minkä tietää hyvin myös Easycredit. Tämä jo vuodesta 2006 saakka toiminut yhtiö tarjoaa luottoja paitsi pienellä kuukausierällä myös pitkällä maksuajalla; kombinaatio joka vaan toimii. Myös asiakaspalvelun toimivuuteen panostetaan Easycreditillä voimakkaasti, ja asiantuntemusta kiperiin tilanteisiin saa ilmaiseksi. Easycreditin referenssejä ovat yli 150 000 asiakasta Pohjoismaissa sekä rinnakkaispalvelunsa Credigo. Easycreditin ja Credigon emoyhtiönä operoi Northmill Oy.

Kenelle?

Jos sinulla on ikää vähintään 20 vuotta, luottotietosi ovat kunnossa, sinulla on verkkopankkitunnukset ja suomalainen pankkitili sekä asut vakituisesti Suomessa, voi Easycreditin lainaa suositella sinulle. Verkkopankkitunnusten sijasta myös mobiilivarmenne hyväksytään. Takaajia tai vakuuksia et tarvitse.

Mitä parempi on maksukykysi mahdollisine tuloineen, sitä varmemmin ja enemmän voit saada Easycreditiltä luottoa. Mikäli tulosi eivät riitä haluamaasi lainasummaan, voi Easycredit myöntää sinulle hieman pienemmän luoton, jonka takaisinmaksusta varmasti selviät kohtuullisessa ajassa.

Mitä lainaa ja kuinka paljon?

Easycreditin kertaluotto on kertasuorituksena maksettava summa, eli käytännössä puhutaan pikavipistä. Laadit Easycreditin kanssa maksusuunnitelman, jonka mukaisesti lyhennät kertaluottoa tasaerissä kuukausittain. Voit saada lainaa 100–5000 euroa, ja takaisinmaksuaika vaihtelee 12–98 kuukauden (eli jopa yli kahdeksan vuoden!) välillä. Tulosi vaikuttavat aina henkilökohtaiseen lyhennysaikaasi. Lyhyt takaisinmaksuaika ja suurehkot erät muodostavat yhdistelmän, joka tarkoittaa sinulle tulevaisuudessa pieniä korkokuluja.

Mahdollisesta erillisestä avausmaksusta ei tarvitse välittää, sillä Easycreditin myöntämään lainaan sisältyy aina avausmaksu. Tämän suuruus riippuu lainasummasta. Avausmaksu pääomitetaan, ja ainoastaan korkokulut lisätään pääomalyhennysten lisäksi lainan kuluihin.

Kulut Easycredit pyrkii pitämään mahdollisimman läpinäkyvästi esillä asiakkailleen. Esimerkiksi todellinen vuosikorko on kohtuullinen, aina maksimissaan 49,90 %.

Kuinka lainaa haetaan?

Easycredit ei ole nimiarvonnan voittaja, vaan se viittaa juurikin lainan hakemisen helppouteen. Samalla hakeminen on myös nopeaa. Easycreditin verkkosivusto on kaiken avain, sillä luottoa haetaan sen kautta sähköisesti. Aluksi täytetään lainahakemus, minkä jälkeen palvelu kysyy verkkopankkitunnuksia tai mobiilivarmennetta tunnistautumista varten.

Mikäli haet lainaa Easycreditin aukioloaikoina, eli arkisin klo 9–20 ja lauantaisin klo 10–18, niin voit saada lainapäätöksen välittömästi. Varttitunnin kuluttua kannattaakin ehkä jo lähteä ostoksille, sillä todennäköisesti pankkitilisi saldo osoittaa jo piristymisen merkkejä.

Easycredit
Lainaa: 100-5000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Easycredit
Author Rating
41star1star1star1stargray