Credigo

Credigo

 

Lainaa: 100-2500€

Lainatietoa

Ikäraja: 20 vuotta
Laina-aika: 6-60 kuukautta

Credigo hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Northmill Oy
  • Kotisivut: www.credigo.fi
  • Aloittanut Suomessa: 2006
  • Käsittelyaika: 15 minuuttia

Arvostelu

  • Joustavuus ja ehdot
  • Käsittelynopeus
  • Korot ja kulut
  • Verkkosivut

Credigo on vuonna 2006 perustettu ja yli 350 000 pohjoismaalaista kuluttajaa palvellut rahoitusyhtiö. Yhtiön toiminnan kivijalkoja ovat luotettavuus, selkeys, läpinäkyvyys ja luottojen vertailukelpoisuus. Credigon rinnakkaispalveluista tutuimpia lienee Easycredit, joka tarjoaa kulutusluottoja.

Yllättävät lisäkulut kuuluvat Credigon mustalle listalle, eli niitä pyritään kaikin tavoin välttämään. Credigolla kuluja syntyy ainoastaan pikavipin korosta, joka pysyttelee visusti laissa asetetun korkokaton alapuolella.

Kenelle?

Credigon pikavippi on tarkoitettu vähintään 20- ja enintään 70-vuotiaille henkilöille, joiden luottotiedoissa ei ole moitteen sijaa. Sähköinen TUPAS-tunnistautuminen tarkoittaa, että hakemiseen tarvitaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset, tai mikäli niitä ei ole, niin Credigo hyväksyy myös mobiilivarmenteen käytön. Osa lainayhtiöistä edellyttää myös salaamatonta matkapuhelinliittymää, joka ei ole prepaid, sekä liitteitä hakemukseen, mutta Credigo ei tällaisia vaadi asiakkailtaan.

Mitä lainaa ja kuinka paljon?

Credigolta voit saada pikavippiä 100–2500 euroa, ja takaisinmaksuajaksi sovit luottoyhtiön kanssa 6–60 kuukautta. Luottopäätös tehdään lainahakemuksesi pohjalta, ja voit luottaa siihen, että se on aina henkilökohtainen.

Avaus- tai nostomaksuja ei Credigon hinnastossa ole; vain luoton korosta kertyy maksua. Kuukausikorko on Credigolla 3,25–3,42 % lainan määrästä ja laina-ajasta riippuen. Lainan todellinen vuosikorko jää aina alle 50,5 %:n alapuolelle. Lainan kokonaiskustannukset ovat tarkistettavissa paitsi omasta lainapäätöksestä myös Credigon etusivun lainalaskurista.

Miten lainaa haetaan?

Voisi melkein väittää, että lapsikin osaisi hakea Credigolta lainaa, sillä homma on tehty niin helpoksi. Napsautat vain Credigon sivustolta lainahakemuksen auki, täytät sen pyytämät tiedot lainasummineen ja tunnistaudut palveluun verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteellasi. Välittömästi tämän jälkeen näet lainapäätöksen henkilökohtaisilla asiakassivuillasi.

Credigon lainapalvelun aukioloaikoina rahat siirretään hakijan pankkitilille noin 10 minuutissa. Lainoja käsitellään arkisin klo 9–20 ja lauantaisin klo 10–18. Aukioloajoista huolimatta Credigon lainaa voi kuitenkin hakea milloin tahansa. Tarvittaessa Credigon yhteystiedot löytyvät näppärästi Asiakaspalvelu-välilehdeltä. Yhteyttä voi ottaa maksutta puhelimitse, sähköpostitse tai chat-yhteyden kautta. Niin ikään luotonvalvonnan puhelinnumeron voi tarkistaa yhteystietojen listasta.

Nopeimmin rahat näkyvät Nordean, Danske Bankin, Säästöpankin ja Aktian pankkitileillä. Osuuspankin, S-Pankin ja muiden pankkien tileille lainat, jotka on myönnetty arkisin ennen klo 15, siirtyvät muutaman tunnin kuluessa. Muutoin Credigon lainat siirtyvät heti seuraavana arkiaamuna.

Credigo
Lainaa: 100-2500€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Credigo
Author Rating
41star1star1star1stargray