Bank Norwegian

Bank Norwegian

 

Lainaa: 1000-50 000€

Lainatietoa

Ikäraja: 21 vuotta
Laina-aika: 1-15 vuotta

Bank Norwegian hakemus

Perustietoa

  • Yhtiö: Norwegian Finans Holding
  • Kotisivut: www.banknorwegian.fi
  • Aloittanut suomessa: 2016
  • Käsittelyaika: 15 minuuttia

Arvostelu

  • Asiakaspalvelu
  • Korot ja kulut
  • Joustavuus ja ehdot
  • Verkkosivut

Bank Norwegian tuo mieleen lentoyhtiö Norwegianin, ja saman yhtiön laajennuksesta pankkitoimintaan onkin kyse. Kuten sen halpalentoyhtiöltä, myös Bank Norwegianin lainoilta voi odottaa helppoutta ja edullisuutta. Lainojen hakeminen on nopeaa, turvallista ja luotettavaa.

Nettipankki Bank Norwegian on suuntautunut yksityisille kuluttajamarkkinoille. Se tarjoaa pikalainoja, kulutusluottoja, luottokortin ja säästötilin. Varsinaista käyttelytiliä ei sen kautta kuitenkaan voi avata. Norjassa pankki aloitti jo vuonna 2007, ja Suomessa Bank Norwegianin palveluja on päästy käyttämään vuodesta 2015 lähtien.

Kenelle?

Jos olet vähintään 23-vuotias ja tarvitset lainaa tai kulutusluottoa, kannattaa jatkaa lukemista, sillä ikäsi puolesta Bank Norwegian toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi. Asiakkaaksi halutessasi sinulla ei saa olla maksuhäiriöitä ja tulojesi pitää olla säännölliset. Bank Norwegian tarkistaa luottokelpoisuutesi. Lisäksi asuinpaikkasi on täytynyt olla Suomessa ainakin 36 kuukautta, ennen kuin lainahakemuksesi voidaan hyväksyä. Tämä tarkoittaa sitä, että tietojesi on täytynyt löytyä Väestötietorekisteristä vähintään kolmen vuoden ajan.

Mitä lainaa ja kuinka paljon?

Bank Norwegianilta voi hakea kertaluottoja 1000–50 000 euron edestä. Niiden maksuaika on 1–15 vuotta sopimuksen mukaan. Takaisinmaksuajan ja kerralla maksettavan summan pystyy itse määrittelemään. Lainan voi maksaa milloin tahansa kokonaan tai osittain takaisin, eikä lisämaksuja tästä synny.

Korot lähtevät niinkin alhaalta kuin 8,99 prosentista, mikä on alan pienimpiä. Korkeimmillaankin Bank Norwegianin korko kohoaa vain 22,49 prosenttiin. Muut kulut pysyvät kohtuullisina, sillä lisäksi lainasta peritään ainoastaan 45 tai 95 euron perustamismaksu sekä tilinhoitomaksu, joka on 5 euroa kuukaudessa.

Miten lainaa haetaan?

Lainan hakeminen Bank Norwegianilta on yksinkertaista, ja hakuprosessiin kuuluu vain kolme pientä vaihetta. Ensimmäiseksi avataan Bank Norwegianin sivu tietokoneen tai matkapuhelimen näytölle. Toisessa vaiheessa valitaan sivuilta hakemuslomake ja täytellään siihen tarvittavat tiedot, kuten hakijan henkilötiedot sekä haettavan lainan määrä. Kolmannessa eli viimeisessä vaiheessa noudatetaan sivun antamia ohjeita ja hyväksytään täytetty lainahakemus. Hakemuksen voi hyväksyä myös omilla verkkopankkitunnuksilla. Ennen lainapäätöstä voi olla hyvä varautua toimittamaan Bank Norwegianille tulotodistus. Tämän voi hoitaa näppärästi Bank Norwegianin sähköisen järjestelmän kautta.

Vastaus hakemukseen luvataan antaa Bank Norwegianilta välittömästi. Vakuuksia ei vaadita, eikä käyttötarkoituksen perään tästä pankista kysellä. Äkillinen rahantarpeesi voi liittyä vaikka remonttiin, lomamatkaan tai autoon.

BankNorwegian
Nappaa lainaa 1000-50 000€
Summary
Review Date
Reviewed Item
Bank Norwegian
Author Rating
51star1star1star1star1star